Direct contact opnement

Laatste nieuws

Werkbezoek minister Slob en wethouder van Willingen

8 januari 2019 hebben minister voor...
Lees verder

Werken bij De Toren

De Toren is op zoek naar een BCBA voor gemiddeld minimaal 3 dagen per week.

Op dit moment heeft De Toren geen vacature voor pedagogisch medewerker. Open sollicitaties worden wel op prijs gesteld. We vragen een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van onderwijs, (ortho)pedagogiek, gedragswetenschappen of psychologie. Ervaring in de zorg en/of onderwijs en het werken met kinderen met autisme is een pré. Daarnaast zijn competenties als creativiteit, doorzettingsvermogen, samenwerken en bovenal een liefdevol hart voor deze doelgroep belangrijk.

Binnen onze organisatie staat professionaliteit, openheid, kwaliteit en samenwerken centraal. We bieden een uitgebreid opleidingsplan waaronder coaching on the job en de opleiding tot gecertificeerd ABA begeleider onderdelen zijn.

Ben je geinteresseerd om te werken bij De Toren?

Neem contact op met Ingeborg van Ansem (06 1453 58 70) of mail naar DeToren@autismehuis.nl.  

sven en kristel duimen omhoog op groep

Stage

Voor minimaal derdejaars studenten biedt De Toren met regelmaat verschillende stageplaatsen. Hierbij kun je denken aan grafische vormgeving voor materiaal ontwikkeling, onderzoek en de begeleiding van kinderen. Ben je meerdere dagen per week beschikbaar en heb je interesse om op De Toren te werken? Neem contact op met Ingeborg van Ansem (06 1453 58 70) of mail naar DeToren@autismehuis.nl